Hudpleie

Hei alle søte lesere ♥

Jeg tenkte jeg skulle dele min hudpleie med dere. Jeg har aldri hatt så veldig ren hud, har slitt veldig mye med kviser gjennom årene. Men for omtrent ett år siden så prøvde jeg ut produktene til Ole Henriksen og de funker faktisk veldig bra. Det er ett litt dyrt merke, men siden det funker så er det absolutt verdt det synes jeg. Her er de produktene jeg bruker for øyeblikket og har testet en stund nå: 


Jeg personlig synes at Ole Henriksen har kjempe mange bra produkter som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er litt dyrt med det er absolutt verdt pengene fordi de funker etter veldig kort tid, og huden føles myk og ren og pluss at de lukter veldig godt og det liker jeg. 

Aloe Vera deep cleanser er en vaskegelè som resner dypt ned i huden. Den er effektiv og passer veldig bra for de med fet hud og sliter med kviser. Brukses morgen og kveld etter du har fuktet ansiktet med lunkent vann og skyll av etterpå. Den er skummende så trenger ikke å påføre så mye av den.

Du finner den HER og nå er det salg på alle produktene fra Ole Henriksen også.  

Face mist er en spray som forminsker porene. Du kan bruke den før og oppå makeup. 

 

Dette produktet finner du HER

 

Hvordan pleier dere huden deres?

4 kommentarer

Astrid

07.03.2014 kl.19:13

Jeg elsker produktene fra OH, de er så utrolig gode! :)

Malene

07.03.2014 kl.19:14

ja vet det, beste produktene :)
Bruker bare produkter fra hudpleiesalong , akkurat nå bruker jeg Elixir, bruker Decleor og Md også noen ganger. Har også brukt Dermalocica før . Men aldri OH. da. Ønsker deg en hærlig helg :))

Frida Oskarsen

07.03.2014 kl.19:52

Hei du! Fin blogg forresten! Vil du ha en header av meg? Ta en titt på bloggen min å meld deg på konkuransen min, hadde betydd mye! :)

celineholm1

07.03.2014 kl.20:56

Veldig fin blogg! ta gjerne en titt på min blogg !

Skriv en ny kommentar

hits