Om meg!

Hei alle sammen!

Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv til de som ikke kjenner meg. Jeg heter altså Malene, jeg er 19 år og kommer fra ett lite sted i Oppland som heter Biri. Jeg bor sammen med min familie og hunden vår. 
På videregående har jeg fullført barne og ungdomsarbeider også har jeg tatt påbygging for å få studiekompetanse. Det jeg driver med for tiden er å finne ut hva jeg vil studere videre, noe som jeg synes er super vanskelig. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å klare å bli eiendomsmegler, men er så usikker. Så prøver å skaffe meg jobb så jeg får råd til både førerkort og høgskole. 
Jeg har også begynt på ett kurs der vi skal lære å skrive ordentlig cv og søknad og det å søke på jobber, så får satse på jeg klarer å finne en jobb så jeg kan tjene litt mer penger. 

Det jeg gjør på fritiden bortsett fra å blogge er å trene og være med venner. Jeg trener hjemme og da trener jeg styrke og pleier å jogge når det er fint vær. Jeg elsker den følelsen av en god treningsøkt. Du får en så god følelse etter på og får mye mer energi også, rart at humøret og energien kan bli så mye bedre å det å trene. 

Jeg har også en stor interesse for klær, sko og sminke sånn spesielle jente greier. Det dere får lest mest om på min blogg er altså sminke, mote og litt av min hverdag går ut på. 

Da håper jeg at alle fikk ett litt intrykk av hvem jeg er og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre. 


2 kommentarer

danielish

18.03.2014 kl.23:24

Hei på deg! Eneste jeg kan si er at alt til sin tid :) Tok meg lang tid før jobb osv falt på plass.

Btw, jeg er en helt ny blogger som ikke helt vet hva han driver med. Hadde satt pris på om du kunne tatt en tur innom og lagt igjen en tilbakemelding! Alt hjelper :)

Birgitte

18.03.2014 kl.23:30

da er vanskelig å få jobb om dagen ja, jeg har vært arbeidsledig siden i høst og omsider har jeg fått en sesongjobb foreløpig, men er selvsagt på jakt etter heltid eller fast deltid ved siden av studier..

Katrine

18.03.2014 kl.23:44

Liker bloggen din. du er flink som trener da :-) skulle også funnet motivasjonen til det, eller har motivasjon, men er vell heller å få med seg noen å trene. du kan gjerne gi meg noen tips om øvelser jeg kan gjøre.

Besøk gjerne bloggen min.

Skriv en ny kommentar

hits