Mine hårprodukter

Hei alle søte lesere ♥

I dag har det ikke skjedd så mye så har ikke så mye å blogge om, ville bare stikke innom for å si hei.Nå sitter jeg i sofaen med chille klær sammen med hunden min. Finnes ikke noe bedre enn det altså. Sånn blir det resten av kvelden også, bra med litt kosetid med familien og dyrene. 
Har tenkt å vise dere de hårproduktene jeg bruker, kanskje jeg kan inspirere noen. Jeg bruker egentlig ingen spesielle, men her kommer de. 

 

Denne shampooen og balsamen er bare så utrolig god. Håret blir så utrolig mykt og glansfullt. Dette er min nye favoritt. Før denne brukte jeg shampooen fra Sunsilk og synes den også var bra, helt til jeg prøvde denne for noen måneder siden. 

Du finner den HER Nå er det også kjempe salg på den så er superbillig. 

Denne sprayen lukter utrolig godt og håret føles naturlig når du tar sprayer den i håret og gir greit med volum. Mange hårsprayer blir veldig seige og håret ser fett ut, men ikke med denne. Billig er den også og den får du kjøpt på Vita og andre butikker der de har kosmetikk og sminke. 


Denne sprayen bruker jeg som en finish spray den etterlater håret glansfult uten å tynge håret. Den kan brukes til alle hårtyper. 
Jeg liker den kjempe godt siden den etterlater håret glansfult og den tynger ikke håret, noe som er bra for meg som har veldig tykt og langt hår så kan bli veldig tungt. 

Den får du kjøpt HER

Hvilke produkter bruker du til ditt hår?


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits