I'm back

Hei alle sammen!

Nå har jeg hatt en liten blogg pause, men nå er jeg tilbake. 

I det siste har det ikke skjedd så veldig mye, men jeg har blitt kjent med verdens mest fantastiske gutt som jeg har blitt veldig glad i. Vi har vært sammen nesten vær dag siden vi ble kjent og har hatt det veldig morsomt sammen og han får meg alltid til å le og smile.Digger han rett og slett. 


Veldig dårlig kvalitet, men uansett Utrolig glad i deg, Heike. 

Jeg har også møtt mitt kjære søskenbarn igjen, etter en måneds tid uten å ha sett hverandre siden hun har vært i Alta hos kjæresten sin. Det var veldig godt å se henne igjen for har savna henne masse. Vi er vandt til å se hverandre en gang i uka så var veldig uvandt å vente så lenge før vi kunne ha det gøy sammen igjen, så nå hadde vi mye tapt tid å ta igjen og det er alltid super hyggelig å se henne igjen. 

Endelig har jeg også begynt med bil lappen, bedre sent enn aldri. Jeg hadde min første kjøretime for en uke siden så da ser det ut til at det blir førerkort på meg også etter å bare ha utsatt det hele tiden. 
Ellers har det ikke skjedd så veldig mye spennende har bare chilla med Maja og hatt det fett med hun og mesteparten av tiden har også gått med på å tilbringe tiden med Heike.  


Meg og Lillesøster på 17.Mai. Hvordan jeg så ut på 17.Mai. Kjipt at jeg måtte jobbe på 17.mai, men fikk jo pynta meg litt før jeg måtte dra på jobb. 


Slenger med et outfit bilde. 

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv med mamma og Emilie, etter å bare ha ligget ute i varmen i dag, så håper jeg alle har hatt en fin dag. 

 

 

3 kommentarer

Alexa

22.05.2014 kl.20:59

Fin blogg!

Stikk en tur innom min også:)

Ha en fin dag videre !

ida

22.05.2014 kl.21:28

Love you babe ♡

Malene

22.05.2014 kl.21:48

Loveyou too babe?

Jannevibecke.blogg.no

22.05.2014 kl.21:49

Flott blogg:) ta gjerne en tur innom min:) ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits