EQ EVERYDAY PLUS

//Sponset innlegg//

Hei alle søte lesere!

For litt over en måned siden så ble jeg tilsendt EQ everydag plus. Det er en pakke med de tilskuddene du trenger for å få energi og overskudd. 

Vitastrong inneholder de mineralene og vitaminene du trenger hver dag som Vitamin A, B, D3 og E. 
Anbefalt dosering er 2 tabletter daglig.

 Lifeforce er for hjertet, kar, hjerne og for styrket benstruktur. Inneholder vitaminene K2, B6, og D3, olivenoljeekstraktet hytolive, og omega 3 fettsyrene EPA og DHA.
Anbefalt dosering er 2 kapsler daglig. Multichi Energy inneholder energigivende og rensende urteekstrakter som bidrar til å stabilisere kroppens balanse. Urtene russisk rot, koreansk ginseng og schisandra bidrar til økt energinivå i kroppen. 
Man kan drikke den konsentrert eller oppløst i vann, anbefales om morgenen med mat og 15 ml om dagen.

Shacai er brustabletter med hvit te og har en smak av sitrus, solbær og bringebær. 1 tablett daglig som oppløses i vann. 

Min mening:

Jeg har nå testet ut disse kosttilskuddene i litt over en måned nå, og det første jeg tenkte når jeg fikk dem tilsendt var at de ikke kom til å funke, men det var verdt ett forsøk. 
Etter det hadde gått litt over 1 uke ca så merket jeg faktisk at de funket, jeg følte meg mer opplagt og at jeg hadde mer energi enn det jeg har hatt før. Jeg følte jeg hadde mer energi tilovers til å være mer fysisk aktiv enn det jeg noen gang har vært på lenge. Det er absolutt til å anbefale og jeg kommer garantert til å kortsette å ta disse kosttilskuddene, 

Dere kan bestille pakken HER den koster 700, men er absolutt verdt pengene. Dette er min mening 100 % og jeg er super fornøyd. 

Flere som har prøvd det ut?

 

//sponset innlegg//

5 kommentarer

Victoria Wisløff

22.07.2014 kl.23:09

Ønsker deg en fin kveld videre!

renathe regine

22.07.2014 kl.23:21

Hei, jeg går selv på Multichi, og synes det har en fantastisk effekt, jeg har også noe som heter radix som funker mot overgangs smerter, mensensmerter og hodepinne, funker som bare det..

Også shaken til EQ som enda ikke er lansert har jeg den er helt fantastisk :D

men multichi er 15 ml om dagen ikke en spiseskje

Julie Nagel

22.07.2014 kl.23:21

Fin blogg du har :-)

MaleneBroen

22.07.2014 kl.23:58

Fin blogg du har :)

Koselig hvis du tok en tur innom bloggen min og kanskje lagt igjen en liten kommentar :)

Malene

23.07.2014 kl.00:00

renathe regine: Da må jeg teste ut de også :)
hehe åja, var det jeg leste skjønner du!

Skriv en ny kommentar

hits