Topp 10


Hei alle søte lesere!

Nå sitter jeg i senga og ser på reprisen av Detnye jenta, før den nye episoden begynner. 
I dag  har jeg vært på kjøretime, og det gikk faktisk veldig bra. Skal bli godt å bli ferdig med kjøretimer og sånn. Ellers har jeg vært med mamma på shopping, så ble noen godsaker med hjem. Tenkte å vise hva jeg hadde kjøpt i morgen.

Tenkte å dele mine 10 sanger som jeg hører mest på fortiden, og som jeg har fått helt på hjernen- går å nynner på det hele tiden.
Her er de: 

Becky G- Shower

Iggy Azalea ft. Rita Ora- Black widow 

Ariana Grande- Break Free 

Ariana Grande- Problem 

Katy Perry- This is how we do 

Maroon 5- Maps 

The shady brothers- Addicted to your love 

Shawn Mendes- Life of the party 

Colbie Caillat- Try 

Nicki Minaj- Anaconda  

Hva er deres favoritt?

Ønsker alle en fin kveld videre!

EQ EVERYDAY PLUS


//Sponset innlegg//

Hei alle søte lesere!

For litt over en måned siden så ble jeg tilsendt EQ everydag plus. Det er en pakke med de tilskuddene du trenger for å få energi og overskudd. 

Vitastrong inneholder de mineralene og vitaminene du trenger hver dag som Vitamin A, B, D3 og E. 
Anbefalt dosering er 2 tabletter daglig.

 Lifeforce er for hjertet, kar, hjerne og for styrket benstruktur. Inneholder vitaminene K2, B6, og D3, olivenoljeekstraktet hytolive, og omega 3 fettsyrene EPA og DHA.
Anbefalt dosering er 2 kapsler daglig. Multichi Energy inneholder energigivende og rensende urteekstrakter som bidrar til å stabilisere kroppens balanse. Urtene russisk rot, koreansk ginseng og schisandra bidrar til økt energinivå i kroppen. 
Man kan drikke den konsentrert eller oppløst i vann, anbefales om morgenen med mat og 15 ml om dagen.

Shacai er brustabletter med hvit te og har en smak av sitrus, solbær og bringebær. 1 tablett daglig som oppløses i vann. 

Min mening:

Jeg har nå testet ut disse kosttilskuddene i litt over en måned nå, og det første jeg tenkte når jeg fikk dem tilsendt var at de ikke kom til å funke, men det var verdt ett forsøk. 
Etter det hadde gått litt over 1 uke ca så merket jeg faktisk at de funket, jeg følte meg mer opplagt og at jeg hadde mer energi enn det jeg har hatt før. Jeg følte jeg hadde mer energi tilovers til å være mer fysisk aktiv enn det jeg noen gang har vært på lenge. Det er absolutt til å anbefale og jeg kommer garantert til å kortsette å ta disse kosttilskuddene, 

Dere kan bestille pakken HER den koster 700, men er absolutt verdt pengene. Dette er min mening 100 % og jeg er super fornøyd. 

Flere som har prøvd det ut?

 

//sponset innlegg//

Mine hårprodukter


Hei alle søte lesere ♥

I dag har det ikke skjedd så mye så har ikke så mye å blogge om, ville bare stikke innom for å si hei.Nå sitter jeg i sofaen med chille klær sammen med hunden min. Finnes ikke noe bedre enn det altså. Sånn blir det resten av kvelden også, bra med litt kosetid med familien og dyrene. 
Har tenkt å vise dere de hårproduktene jeg bruker, kanskje jeg kan inspirere noen. Jeg bruker egentlig ingen spesielle, men her kommer de. 

 

Denne shampooen og balsamen er bare så utrolig god. Håret blir så utrolig mykt og glansfullt. Dette er min nye favoritt. Før denne brukte jeg shampooen fra Sunsilk og synes den også var bra, helt til jeg prøvde denne for noen måneder siden. 

Du finner den HER Nå er det også kjempe salg på den så er superbillig. 

Denne sprayen lukter utrolig godt og håret føles naturlig når du tar sprayer den i håret og gir greit med volum. Mange hårsprayer blir veldig seige og håret ser fett ut, men ikke med denne. Billig er den også og den får du kjøpt på Vita og andre butikker der de har kosmetikk og sminke. 


Denne sprayen bruker jeg som en finish spray den etterlater håret glansfult uten å tynge håret. Den kan brukes til alle hårtyper. 
Jeg liker den kjempe godt siden den etterlater håret glansfult og den tynger ikke håret, noe som er bra for meg som har veldig tykt og langt hår så kan bli veldig tungt. 

Den får du kjøpt HER

Hvilke produkter bruker du til ditt hår?


 

 

Hudpleie


Hei alle søte lesere ♥

Jeg tenkte jeg skulle dele min hudpleie med dere. Jeg har aldri hatt så veldig ren hud, har slitt veldig mye med kviser gjennom årene. Men for omtrent ett år siden så prøvde jeg ut produktene til Ole Henriksen og de funker faktisk veldig bra. Det er ett litt dyrt merke, men siden det funker så er det absolutt verdt det synes jeg. Her er de produktene jeg bruker for øyeblikket og har testet en stund nå: 


Jeg personlig synes at Ole Henriksen har kjempe mange bra produkter som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er litt dyrt med det er absolutt verdt pengene fordi de funker etter veldig kort tid, og huden føles myk og ren og pluss at de lukter veldig godt og det liker jeg. 

Aloe Vera deep cleanser er en vaskegelè som resner dypt ned i huden. Den er effektiv og passer veldig bra for de med fet hud og sliter med kviser. Brukses morgen og kveld etter du har fuktet ansiktet med lunkent vann og skyll av etterpå. Den er skummende så trenger ikke å påføre så mye av den.

Du finner den HER og nå er det salg på alle produktene fra Ole Henriksen også.  

Face mist er en spray som forminsker porene. Du kan bruke den før og oppå makeup. 

 

Dette produktet finner du HER

 

Hvordan pleier dere huden deres?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits