Dagens antrekk


Hei alle søte lesere!
Nå har jeg akkurat sendt en søknad til Europris. Så håper på det beste nå altså. 
I dag har det vært superfint vær, sol og greier. Så da har jeg vært ute i solen med bikkja bare og slappet av.
Nå skal jeg spise mat og se på tv med lillesøster.

Håper alle har hatt en fin dag og ønsker alle en fin kveld videre!

New in


Hei!
Nå sitter jeg og ser på teen Wolf. Har skjedd veldig lite i dag, har bare sittet ute i solen. Endelig er det sol igjen.
Ellers i dag så har jeg tenkt å trene litt styrke.
Jeg lovet dere i forrige innlegg at jeg skulle legge ut mine siste innkjøp så her kommer de.

Jakken er fra Vero Moda
Kjolen er fra Vila
Genserne med blomster er fra bik bok

Hva synes dere?

Autumn


Hei alle søte lesere!
Nå er det utrolig lenge siden sist, det må jeg bare beklage. I sommer så har det vært så utrolig mye jobb og når jeg har vært ferdig på jobb har jeg vært så sliten at jeg ikke har orket å blogge.
Min sommer bestod for det meste av å jobbe på kroa på Biri, ellers har jeg fått vært med kjæresten når han ikke har jobbet også var jeg 1 uke på ferie med familien.  Vi var i verdens ende som ligger i Tjøme på Sørlandet. Har aldri vært der før og må si at det stedet var utrolig fint.

Ellers i høst så har jeg bare vært med venner og kjæresten og slappet av og jeg og mamma har begynt å trene igjen. Det var godt å endelig starte med trening igjen etter sommeren, så håper motivasjon holder seg på topp.

Det har også gått mye tid til shopping i det siste, jeg bare digger høsten fordi da er det så mye fint som kommer inn på butikkene av gensere, skjerf,  cardigan osv. Det er sånne gode plagg man aldri får nok av.

Forrige helg så ble lillesøster konfirmert,  så stor hun har blitt. Det var en koselig dag med mye god mat og familien var samlet og konfirmanten ble fornøyd med dagen og gavene hun fikk.

Etter jeg hadde vært på kjøretime på torsdag overrasket kjæresten meg med blomster, de var utrolig nydelig.  Ble utrolig glad,  han er en ordentlig godgutt.
Nå sitter jeg og leser litt i teoriboka etter å ha trent litt. I dag ble det bare en utrolig lang gåtur med nesten bare oppoverbakke og litt styrke etterpå. 

Det var en liten oppdatering fra sist gang,  nå som jeg ikke jobber så mye så kommer jeg til å blogge mye oftete, så om det er noe dere ønsker å lese om på bloggen er det bare å komme med forslag i kommentarfeltet.

Never give up


Hei alle sammen!
Jeg hadde tenkt å fortelle litt om motivasjon når det kommer til trening.
Det jeg gjør for å holde meg motivert er å tenke på de resultatene jeg vil oppnå. Så er verdt alt slitet når man oppnår resultater.
Det å bruke farger på treningsklær kan gi mer energi og motivasjon til trening fordi da føler man seg fresh selv om man har treningsklær, jeg føler det sånn ihvertfall.
Det er også veldig motiverende å se på treningsbilder på weheartit feks, eller på treningsvideoer på YouTube.
Så mitt tips til dere er å bare bite tennene sammeb og ALDRI gi opp så får dere de resultatene dere vil ha.

Hva er deres motivasjon?

Endelig fredag


Hei alle søte lesere!
I dag så har jeg vært på jobbsøker kurs. Har også sett noen jobber jeg skal søke på så det er jo bra.
Jeg har også vært med Maja og vi har kjørt litt rundt i bil og vært på veikroa og spist is. Det var super koselig og vi har snakket og ledd masse. Vi finner alltid på noe gøy sammen.
Endelig er snøen borte igjen, herlig håper den ikke kommer igjen. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med familien.
Hva skal dere i dag?

Outfit 22.02.2014


Her kommer dagens outfit. 

Gina Tricot/ jakke og rosa skjorte Cubus/ bukse Shoeday/ sko

Hva synes dere?

 

Vinterferie


Hei! 

Endelig er det vinterferie, det kommer til å bli deilig. I dag har jeg vært med Emilie til Gjøvik der vi bare koste oss og chillet. Var veldig malnge som så på OL der, synd Norge kom på 4 plass altså. 

Nå sitter jeg og Emilie bare her å hører på musikk med godteri og frukt og bare koser oss, ler og har det gøy. Håper alle som har ferie nå koser seg masse og slapper av. 


Ble veldig dårliig og mørkt bilde, men bedre enn ikke noe ihvertfall.


Så håper alle har en fin fin lørdag. 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits