Dagens antrekk


Hei alle søte lesere!
Nå har jeg akkurat sendt en søknad til Europris. Så håper på det beste nå altså. 
I dag har det vært superfint vær, sol og greier. Så da har jeg vært ute i solen med bikkja bare og slappet av.
Nå skal jeg spise mat og se på tv med lillesøster.

Håper alle har hatt en fin dag og ønsker alle en fin kveld videre!

New in


Hei!
Nå sitter jeg og ser på teen Wolf. Har skjedd veldig lite i dag, har bare sittet ute i solen. Endelig er det sol igjen.
Ellers i dag så har jeg tenkt å trene litt styrke.
Jeg lovet dere i forrige innlegg at jeg skulle legge ut mine siste innkjøp så her kommer de.

Jakken er fra Vero Moda
Kjolen er fra Vila
Genserne med blomster er fra bik bok

Hva synes dere?

Autumn


Hei alle søte lesere!
Nå er det utrolig lenge siden sist, det må jeg bare beklage. I sommer så har det vært så utrolig mye jobb og når jeg har vært ferdig på jobb har jeg vært så sliten at jeg ikke har orket å blogge.
Min sommer bestod for det meste av å jobbe på kroa på Biri, ellers har jeg fått vært med kjæresten når han ikke har jobbet også var jeg 1 uke på ferie med familien.  Vi var i verdens ende som ligger i Tjøme på Sørlandet. Har aldri vært der før og må si at det stedet var utrolig fint.

Ellers i høst så har jeg bare vært med venner og kjæresten og slappet av og jeg og mamma har begynt å trene igjen. Det var godt å endelig starte med trening igjen etter sommeren, så håper motivasjon holder seg på topp.

Det har også gått mye tid til shopping i det siste, jeg bare digger høsten fordi da er det så mye fint som kommer inn på butikkene av gensere, skjerf,  cardigan osv. Det er sånne gode plagg man aldri får nok av.

Forrige helg så ble lillesøster konfirmert,  så stor hun har blitt. Det var en koselig dag med mye god mat og familien var samlet og konfirmanten ble fornøyd med dagen og gavene hun fikk.

Etter jeg hadde vært på kjøretime på torsdag overrasket kjæresten meg med blomster, de var utrolig nydelig.  Ble utrolig glad,  han er en ordentlig godgutt.
Nå sitter jeg og leser litt i teoriboka etter å ha trent litt. I dag ble det bare en utrolig lang gåtur med nesten bare oppoverbakke og litt styrke etterpå. 

Det var en liten oppdatering fra sist gang,  nå som jeg ikke jobber så mye så kommer jeg til å blogge mye oftete, så om det er noe dere ønsker å lese om på bloggen er det bare å komme med forslag i kommentarfeltet.

Never give up


Hei alle sammen!
Jeg hadde tenkt fortelle litt om motivasjon nr det kommer til trening.
Det jeg gjr for holde meg motivert er tenke p de resultatene jeg vil oppn. S er verdt alt slitet nr man oppnr resultater.
Det bruke farger p treningsklr kan gi mer energi og motivasjon til trening fordi da fler man seg fresh selv om man har treningsklr, jeg fler det snn ihvertfall.
Det er ogs veldig motiverende se p treningsbilder p weheartit feks, eller p treningsvideoer p YouTube.
S mitt tips til dere er bare bite tennene sammeb og ALDRI gi opp s fr dere de resultatene dere vil ha.

Hva er deres motivasjon?

Endelig fredag


Hei alle ste lesere!
I dag s har jeg vrt p jobbsker kurs. Har ogs sett noen jobber jeg skal ske p s det er jo bra.
Jeg har ogs vrt med Maja og vi har kjrt litt rundt i bil og vrt p veikroa og spist is. Det var super koselig og vi har snakket og ledd masse. Vi finner alltid p noe gy sammen.
Endelig er snen borte igjen, herlig hper den ikke kommer igjen. N skal jeg bare slappe av resten av kvelden med familien.
Hva skal dere i dag?

Outfit 22.02.2014


Her kommer dagens outfit.

Gina Tricot/ jakke og rosa skjorte Cubus/ bukse Shoeday/ sko

Hva synes dere?

Vinterferie


Hei!

Endelig er det vinterferie, det kommer til bli deilig. I dag har jeg vrt med Emilie til Gjvik der vi bare koste oss og chillet. Var veldig malnge som s p OL der, synd Norge kom p 4 plass alts.

N sitter jeg og Emilie bare her hrer p musikk med godteri og frukt og bare koser oss, ler og har det gy. Hper alle som har ferie n koser seg masse og slapper av.


Ble veldig drliig og mrkt bilde, men bedre enn ikke noe ihvertfall.


S hper alle har en fin fin lrdag.

Les mer i arkivet September 2014 Juli 2014 Juni 2014


19 r, Gjvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits