Om meg!


Hei alle sammen!

Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv til de som ikke kjenner meg. Jeg heter altså Malene, jeg er 19 år og kommer fra ett lite sted i Oppland som heter Biri. Jeg bor sammen med min familie og hunden vår. 
På videregående har jeg fullført barne og ungdomsarbeider også har jeg tatt påbygging for å få studiekompetanse. Det jeg driver med for tiden er å finne ut hva jeg vil studere videre, noe som jeg synes er super vanskelig. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å klare å bli eiendomsmegler, men er så usikker. Så prøver å skaffe meg jobb så jeg får råd til både førerkort og høgskole. 
Jeg har også begynt på ett kurs der vi skal lære å skrive ordentlig cv og søknad og det å søke på jobber, så får satse på jeg klarer å finne en jobb så jeg kan tjene litt mer penger. 

Det jeg gjør på fritiden bortsett fra å blogge er å trene og være med venner. Jeg trener hjemme og da trener jeg styrke og pleier å jogge når det er fint vær. Jeg elsker den følelsen av en god treningsøkt. Du får en så god følelse etter på og får mye mer energi også, rart at humøret og energien kan bli så mye bedre å det å trene. 

Jeg har også en stor interesse for klær, sko og sminke sånn spesielle jente greier. Det dere får lest mest om på min blogg er altså sminke, mote og litt av min hverdag går ut på. 

Da håper jeg at alle fikk ett litt intrykk av hvem jeg er og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre. 


My makeup


Hei alle sammen ♥

Nå sitter jeg og ser på gårdagens episode av Pretty little liars, utrolig spennende og kan ikke vente helt til neste tirsdag for å se hva som skjer videre. Noen andre som ser på det og synes det er like spennende som meg? 

 

I dag kan jeg endelig flytte inn på rommet mitt igjen, gjett om jeg gleder meg. Bare det å sove i en seng igjen og ikke på sofaen, det skal bli utrolig deilig. Mangler bare å vaske og ta inn litt ting der så er vi i mål. Har ikke så veldig mye å blogge om i dag har veldig dårlig fantasi akkurat nå, så er bare å komme med forslag om hva dere vil jeg skal blogge om. Det setter jeg veldig stor pris på. 
Men tilbake til overskriften, tenkte å vise frem hvilke sminkeprodukter jeg bruker, so here we go.


concealer+ highlighter -GOSH  Fondation -Bare minerals Blush- Husker ikke, fikk den av mamma.

Eyeliner -Makeup Mekka Mascara - Loreal Paris Øyenskygger Makeup Mekka Eyebrow fix -H&M Vippetang-H&M Øyenbryns penn -H&M 

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits