New in


Hei alle sammen!
Tenkte å vise frem dagens innkjøp fra da jeg var i Lillehammer i dag.
Her kommer dagens innkjøp

Jakke - Vero Moda
Kjede - Gina Tricot

Hva synes dere?

Dagens innkjøp


Hei alle sammen!
Beklager for dårlig blogging i det siste, men har vært hos Heike og da har vi bare slappet av og kost oss så da ble det bare glemt av.
I dag har jeg øvelseskjørt med pappa og shoppet litt, ellers har det skjedd veldig lite. Skulle egentlig trene, men hadde ingen motivasjon til det.

Buksene er fra Vero Moda

Hva har dere gjort i dag?
Har dere noen treningstips for å holde motivasjonen oppe?

Hummel shoes


Hei alle søte lesere!
Jeg ble ferdig på jobb for 3t siden så nå sitter jeg og lillesøster og chiller bare og koser oss med godteri.
Her om dagen fikk jeg verdens fineste sko av kjæresten. Har ønsket meg de veldig lenge, men har aldri kjøpt dem. Jeg bare elsker de skoen, de ser utrolig stilige ut og er gode å bruke i tillegg. Han er den beste kjæresten, helt klart.
Håper alle har en fin lørdag.

Hva synes dere?

Her er min søte lillesøster.

Savner kjæresten så stjelte gensern hans. Hehe

Kos med jenta mi


Hei alle søte lesere!
I dag har jeg endelig sett mitt kjære søskenbarn Ida igjen. Det er utrolig lenge siden vi har fått funnet på noe nå så det var utrolig koselig.
Vi har bare slappet av i Gjøvik, spist frokost og shoppet. Har kost meg masse med hun, ledd og hatt det gøy. Ida satte også på vippe extensions hos Bliss i Gjøvik. De var veldig flinke , og resultatet ble utrolig bra. Anbefales om dere skal sette på vippe extensions.
Nå sitter Heike, min familie og jeg og ser på film og koser oss.
Håper alle får en fin fredag videre

Fotballkamp


Hei alle søte lesere!

For ikke så lenge siden så kom jeg hjem fra fotballkamp. Lillesøsteren min som spilte, de spilte mot Lillehammer. De vant 2-1 og det var en spennende kamp. 
I dag har jeg vært masse ute, men mest i skyggen siden det har vært alt for varmt ute at det ikke har gått ann å vært så mye i sola.
Nå sitter jeg her og drikker jordbær smoothie og ser på kjærlighetsredet. Er helt ferdig etter varmen så er ikke så lenge før jeg finner senga. 

Jordbær smoothie og kiwi til kveldsmat, bedre kveldsmat får man ikke altså. Herlig.

Håper alle har hatt en fin dag


on the beach


Hei alle sammen!

I dag har det vært en veldig rolig dag ikke skjedd så utrolig mye. Jeg og Heike har bare vært på stranda og kost oss i sola. Det har vært super digg og gleder meg til flere solfylte dager i sommer. 

Nå sitter jeg bare å slapper av sammen med bikkja og det kommer til å bli en rolig kveld foran tv'n sammen med familien. 

Håper alle har hatt en fin dag.

Hva har dere gjort i dag?

Kjærestekos


Hei alle sammen!
I dag har jeg vært hos Heike og vi har vært ute i sola og vært på stranda med hunden hans og kost oss utrolig mye.
Nå sitter vi i sofaen og ser på tv og slapper av. Man blir utrolig sliten av varmen så blir vel senga om ikke så alt for lenge til. Håper alle har hatt en fin dag.
Her er noen av bildene jeg tok i dag.
Summertime


Hei alle sammen!
Beklager for dårlig blogging i det siste, har ikke rett og slett ikke hatt tid.
I det siste har jeg nesten bare vært med Heike og vært ute i finværet.
Nå sitter jeg i bilen sammen med Heike for å besøke en kompis av han.
Håper alle får en fin helg og koser seg masse.

I'm back


Hei alle sammen!

Nå har jeg hatt en liten blogg pause, men nå er jeg tilbake. 

I det siste har det ikke skjedd så veldig mye, men jeg har blitt kjent med verdens mest fantastiske gutt som jeg har blitt veldig glad i. Vi har vært sammen nesten vær dag siden vi ble kjent og har hatt det veldig morsomt sammen og han får meg alltid til å le og smile.Digger han rett og slett. 


Veldig dårlig kvalitet, men uansett Utrolig glad i deg, Heike. 

Jeg har også møtt mitt kjære søskenbarn igjen, etter en måneds tid uten å ha sett hverandre siden hun har vært i Alta hos kjæresten sin. Det var veldig godt å se henne igjen for har savna henne masse. Vi er vandt til å se hverandre en gang i uka så var veldig uvandt å vente så lenge før vi kunne ha det gøy sammen igjen, så nå hadde vi mye tapt tid å ta igjen og det er alltid super hyggelig å se henne igjen. 

Endelig har jeg også begynt med bil lappen, bedre sent enn aldri. Jeg hadde min første kjøretime for en uke siden så da ser det ut til at det blir førerkort på meg også etter å bare ha utsatt det hele tiden. 
Ellers har det ikke skjedd så veldig mye spennende har bare chilla med Maja og hatt det fett med hun og mesteparten av tiden har også gått med på å tilbringe tiden med Heike.  


Meg og Lillesøster på 17.Mai. Hvordan jeg så ut på 17.Mai. Kjipt at jeg måtte jobbe på 17.mai, men fikk jo pynta meg litt før jeg måtte dra på jobb. 


Slenger med et outfit bilde. 

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv med mamma og Emilie, etter å bare ha ligget ute i varmen i dag, så håper jeg alle har hatt en fin dag. 

 

 

Trening


Hei alle søte lesere!

I går var jeg og Maja og trente i Hoppbakken i Lillehammer, var utrolig tungt med så mange trapper føltes ut som om det aldri tok slutt. Var en fin treningstur med god temperatur og litt sol så var heldige med være altså. Resten av gårsdagen bestod av TV med familien og bare å slappe av med frukt og bra tv programmer. 

Nå sitter jeg hører på musikk og skal snart på kjøpesenteret i Lillehammer så får se om jeg finner noe fint. Det kommer et innkjøps innlegg om jeg kjøper noe ihvertfall. 

Dagens antrekk kommer også senere i dag så dere får bare vente i spenning, begynner å bli en stund siden jeg har postet dagens antrekk nå. Må skjerpe meg. hehe.
Her kommer noen bilder fra i går.

Håper alle har hatt en fin dag.

Hva skal dere i dag?


 

Vinter, igjen


Hei alle søte lesere.
Ja dere ser det på overskriften det har begynt å snødd veldig mye og snøen har lagt seg. Typisk når det nesten var vår. Så håper den blir snart borte.
Nå er jeg akkurat ferdig på jobb kurset og står å venter på bussen hjem i snøværet.
I dag skal jeg være flink å trene og ellers bare slappe av resten av dagen, så skal prøve å få blogget litt mer til dere.

Noen flere som har fått snø?
Hva skal dere i dag?

Want`s


Hei alle søte lesere♥

Nå sitter jeg og drømmer meg bort på NELLY. Er så mange fine klær og bare gleder meg til at våren nærmer seg mer og mer for hver dag. Skal bli godt med en god temperatur ute nå og kunne gå i ballerina sko igjen. Skal bli så herlig. 


Venstre HER Høyre HER

Venstre HER Høyre HER

Venstre HER Høyre HER

Her er noen av mine favoritter fra Nelly.
Ha en fin dag alle sammen.  

Update !


Hei alle søte lesere!

Nå er det en stund siden jeg har blogget og i det siste har jeg vært med venner og trent masse. I går så var jeg og Maja en tur på byen var utrolig koselig og mange folk. 
I dag så har jeg vært å sett på fotballkampen til lillesøstra mi, også har jeg møtt en gjeng raringer der, men koselig var det da. Nå sitter jeg og Maja her og bare chiller egentlig etter å ha vært ute å råna litt. Håper alle har hatt en fin uke og en fin helg.

 


Her har dere noen bilder også, har ikke tatt så veldig mange. 

Hva har dere gjort i helgen?


Antrekk- 06.03.14 spring


Hei alle søte lesere nå sitter jeg her og har akkuratt sett på tirsdagens episode av Pretty little liars, det er så utrolig spennende nå. Men her kommer dagens antrekk. Håper alle har en fin kveld videre. Det skal ihvertfall jeg med dagens trenings økt. Blir trening av mage og armer i dag tenker jeg. 

'
Hva synes dere?


Workout with my girl


Hei beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg har virkelig ikke hatt noe motivasjon i det hele tatt.
I går så var jeg hos bestevennen min Ida. Vi var litt på senteret og har kost oss masse, ledd oss ihjel av den dårlige humoren vår og snakket os kost oss. Vi trente også i går, verdens hardeste treningsøkt kan man si. Vi trente både armer, bein, mage, rygg, kondisjon ja rett og slett alt. Men gud så godt de var etterpå. Var godt med kyllingwok som Ida lagde, flink hu er mens jeg bare satt og sang til hu. haha. Men fikk ikke tatt noen bilder sammen i går så ble dårlig med bilder til dere. desverre. Vi avsluttet kvelden med solariu, lenge siden jeg har tatt det så var godt å få litt påfyll av D-Vitaminer igjen. 

Gode maten til Ida og det rosa søte bestikket hennes. 
Nytt innkjøp + dagens antrekk


Hei alle søte lesere nå sitter jeg og spiser mens jeg ser på teenageboss Sverige, synes det er gøy å se hvordan de klarer å styre økonomien og sånn. 
I dag har jeg vært så kjedelig å bare rydda og vaska i huset og ryddet inn flere ting til rommet mitt.
I kveld fikk vi besøk av tante og søskenbarnet mitt. Det var koselig siden det var lenge siden jeg hadde sett dem. Vi ledde og snakket og bare koste oss. Vi så også på hva jeg burde søke på høgskolen, men er vanskelig å vite hva man skal bli. 

Kjole VeroModa 159 kr

Jakke Veromoda 200 kr på salg

Bukse Veromoda 180 kr

Bluse Veromoda 230 kr 

Her er dagens antrekk, veldig dårlig bildet. 

Hva har dere gjort i dag?


Sko DNA 200 kr på salg

 

Antrekk-030314


Hei alle søte lesere?

Nå sitter jeg i sofaen sammen med familien og slapper av og ser på TV etter å ha trent 2 trenings økter i dag. ble utrolig sliten, men det er godt å kjenne at man har trent hva gjør man vel ikke for gode resultater? Jeg synes at det er fint og feminint med jenter som har muskler, ikke sånn alt for mye, men litt. hva synes dere om det? 
Og hva vil dere lese om på min blogg? 

Her kommer ihvertfall dagens antrekk! 

 

Hva synes dere?


Fun with friends


Hei! I går så var Maja, Lasse og jeg på bowling, det var utrolig koselig, godt å finne på noe ordentlig med Maja igjen, har savnet hun. 
På blowlingen så ble vi plassert ved noen ekle menn som dreiv å tok bilder og glante på oss hele tiden, veldig nasty.
Jeg tror ikke jeg er skapt for bowling, jeg kasta bare neddi renna hele tiden, nesten hele første serie haha. Har ikke ledd så mye og hatt det så gøy på lenge så koste meg veldig.
Nå skal jeg snart spise fastelavens bolle og se på bloggerne sammen med familien. Tok noen bilder i går, men ble ikke så bra kvalitet. De skreiv til og med navnet til Maja og meg feil haha. Håper alle har hatt en fin helg. 

 

Antrekk- 01.03.14


Hei søtinger ♥

Nå sitter jeg her å hører på musikk og ser på arrow, døds bra serie. I dag har jeg bare slappet av og trent. Var godt å endelig få trent igjen, er en uke siden sist, det er for dårlig altså. haha. 
Senere i dag skal jeg endelig finne på noe med Maja igjen, har vært en stund siden så blir godt å se henne igjen, hva vi skal gjøre er vi usikkere på enda, men skal nok finne på noe gøy. Skal prøve å få tatt noen bilder også.

Alle klærne er i fra VeroModa. Og skoene er ifra Shoeday

Ønsker alle en fin lørdagskveld og kos dere masse.  

Pink is the new black


Hei! I dag har det skjedd veldig veldig lite egentlig, bare slappet av og sett på forskjellige blogger og tv. Er godt med slike dager også. Nå sitter jeg og ser på solg med mamma og lillesøster. Synes faktisk det er gøy med sånne programmer som handler om salg av boliger. 


BIKBOK/skjorte VeroModa/bukse H&M/kjede

Håper at alle har kost seg masse i dag. 

Antrekk- 240214


Hei alle søte lesere! Nå sitter jeg under pleddet med søte hunden min og ser på den siste viking som begynte i dag, det var igrunn litt kjedelig. I dag har jeg vært hos tannlegen og hadde null hull så følte meg flink. Når jeg kom hjem igjen så rydda jeg ut resten på rommet mitt siden vi driver å pusser opp der, gleder meg veldig til resultatet.senere på dagen så dro jeg og Emilie en tur til Lillehammer og shoppet litt. Koselig å finne på noe med hun når hun ikke er gretten, haha unnskyld Emilie. I dag har det faktisk vært veldig varmt ute, hele 8 varmegrader, så var digg, men synd det blåste så mye. Håper været fortsetter sånn, er så lei vintern nå, kaldt og jævlig.  
Håper alle har hatt en fin dag. BIK BOK/ Genser og ringer H&M/ cardigan VeroModa/Bukse 

 

Fineste hunden jeg vet om, koselig å gå en tur i dag med hunden min i det fine været vi hadde i dag. 

Hva har dere gjort i dag? mange som har begynt igjen på skolen eller?

Sunday morning


Hei alle søte lesere! 

Nå sitter jeg i sofaen under dyna og spiser en god frokost og ser på onsdagens episode av The Vampire Diaries før jeg skal på jobb. Elsker søndags morgeninger det å bare slappe helt av, finnes ikke bedre. 
I dagtidlig stakk faktisk solen frem, et veldig skjeldent syn nå i vinter på Østlandet. Herlig å se litt sol igjen.

Her er dagens outfit, har ikke orket å sminke meg eller fikset håret, men det får vel gå. 


Vero moda / jakke og topp Vila/ bukse 

Hva skal dere i dag?

Håper alle har en fin søndag!
 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits