My makeup


Hei alle sammen ♥

Nå sitter jeg og ser på gårdagens episode av Pretty little liars, utrolig spennende og kan ikke vente helt til neste tirsdag for å se hva som skjer videre. Noen andre som ser på det og synes det er like spennende som meg? 

 

I dag kan jeg endelig flytte inn på rommet mitt igjen, gjett om jeg gleder meg. Bare det å sove i en seng igjen og ikke på sofaen, det skal bli utrolig deilig. Mangler bare å vaske og ta inn litt ting der så er vi i mål. Har ikke så veldig mye å blogge om i dag har veldig dårlig fantasi akkurat nå, så er bare å komme med forslag om hva dere vil jeg skal blogge om. Det setter jeg veldig stor pris på. 
Men tilbake til overskriften, tenkte å vise frem hvilke sminkeprodukter jeg bruker, so here we go.


concealer+ highlighter -GOSH  Fondation -Bare minerals Blush- Husker ikke, fikk den av mamma.

Eyeliner -Makeup Mekka Mascara - Loreal Paris Øyenskygger Makeup Mekka Eyebrow fix -H&M Vippetang-H&M Øyenbryns penn -H&M 

 

Pink is the new black


Hei! I dag har det skjedd veldig veldig lite egentlig, bare slappet av og sett på forskjellige blogger og tv. Er godt med slike dager også. Nå sitter jeg og ser på solg med mamma og lillesøster. Synes faktisk det er gøy med sånne programmer som handler om salg av boliger. 


BIKBOK/skjorte VeroModa/bukse H&M/kjede

Håper at alle har kost seg masse i dag. 

Antrekk- 240214


Hei alle søte lesere! Nå sitter jeg under pleddet med søte hunden min og ser på den siste viking som begynte i dag, det var igrunn litt kjedelig. I dag har jeg vært hos tannlegen og hadde null hull så følte meg flink. Når jeg kom hjem igjen så rydda jeg ut resten på rommet mitt siden vi driver å pusser opp der, gleder meg veldig til resultatet.senere på dagen så dro jeg og Emilie en tur til Lillehammer og shoppet litt. Koselig å finne på noe med hun når hun ikke er gretten, haha unnskyld Emilie. I dag har det faktisk vært veldig varmt ute, hele 8 varmegrader, så var digg, men synd det blåste så mye. Håper været fortsetter sånn, er så lei vintern nå, kaldt og jævlig.  
Håper alle har hatt en fin dag. BIK BOK/ Genser og ringer H&M/ cardigan VeroModa/Bukse 

 

Fineste hunden jeg vet om, koselig å gå en tur i dag med hunden min i det fine været vi hadde i dag. 

Hva har dere gjort i dag? mange som har begynt igjen på skolen eller?

Sunday morning


Hei alle søte lesere! 

Nå sitter jeg i sofaen under dyna og spiser en god frokost og ser på onsdagens episode av The Vampire Diaries før jeg skal på jobb. Elsker søndags morgeninger det å bare slappe helt av, finnes ikke bedre. 
I dagtidlig stakk faktisk solen frem, et veldig skjeldent syn nå i vinter på Østlandet. Herlig å se litt sol igjen.

Her er dagens outfit, har ikke orket å sminke meg eller fikset håret, men det får vel gå. 


Vero moda / jakke og topp Vila/ bukse 

Hva skal dere i dag?

Håper alle har en fin søndag!
 

Outfit 22.02.2014


Her kommer dagens outfit. 

Gina Tricot/ jakke og rosa skjorte Cubus/ bukse Shoeday/ sko

Hva synes dere?

 

Vinterferie


Hei! 

Endelig er det vinterferie, det kommer til å bli deilig. I dag har jeg vært med Emilie til Gjøvik der vi bare koste oss og chillet. Var veldig malnge som så på OL der, synd Norge kom på 4 plass altså. 

Nå sitter jeg og Emilie bare her å hører på musikk med godteri og frukt og bare koser oss, ler og har det gøy. Håper alle som har ferie nå koser seg masse og slapper av. 


Ble veldig dårliig og mørkt bilde, men bedre enn ikke noe ihvertfall.


Så håper alle har en fin fin lørdag. 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits