Mine hårprodukter


Hei alle søte lesere ♥

I dag har det ikke skjedd så mye så har ikke så mye å blogge om, ville bare stikke innom for å si hei.Nå sitter jeg i sofaen med chille klær sammen med hunden min. Finnes ikke noe bedre enn det altså. Sånn blir det resten av kvelden også, bra med litt kosetid med familien og dyrene. 
Har tenkt å vise dere de hårproduktene jeg bruker, kanskje jeg kan inspirere noen. Jeg bruker egentlig ingen spesielle, men her kommer de. 

 

Denne shampooen og balsamen er bare så utrolig god. Håret blir så utrolig mykt og glansfullt. Dette er min nye favoritt. Før denne brukte jeg shampooen fra Sunsilk og synes den også var bra, helt til jeg prøvde denne for noen måneder siden. 

Du finner den HER Nå er det også kjempe salg på den så er superbillig. 

Denne sprayen lukter utrolig godt og håret føles naturlig når du tar sprayer den i håret og gir greit med volum. Mange hårsprayer blir veldig seige og håret ser fett ut, men ikke med denne. Billig er den også og den får du kjøpt på Vita og andre butikker der de har kosmetikk og sminke. 


Denne sprayen bruker jeg som en finish spray den etterlater håret glansfult uten å tynge håret. Den kan brukes til alle hårtyper. 
Jeg liker den kjempe godt siden den etterlater håret glansfult og den tynger ikke håret, noe som er bra for meg som har veldig tykt og langt hår så kan bli veldig tungt. 

Den får du kjøpt HER

Hvilke produkter bruker du til ditt hår?


 

 

Dagens antrekk 25.03.14


Hei alle sammen ♥

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Strandtorget, som er et kjøpesenter i Lillehammer. Jeg var flink kjøpte ingenting for det var ikke noe jeg virkelig ville ha. 
Så nå sitter jeg her og spiser vaffler med Emilie siden det er jo det store vaffeldagen i dag.
Her kommer dagens antrekk: 

Hva synes dere? 
Noen fler som spiser vaffler? 


Trening


Hei alle søte lesere!

I går var jeg og Maja og trente i Hoppbakken i Lillehammer, var utrolig tungt med så mange trapper føltes ut som om det aldri tok slutt. Var en fin treningstur med god temperatur og litt sol så var heldige med være altså. Resten av gårsdagen bestod av TV med familien og bare å slappe av med frukt og bra tv programmer. 

Nå sitter jeg hører på musikk og skal snart på kjøpesenteret i Lillehammer så får se om jeg finner noe fint. Det kommer et innkjøps innlegg om jeg kjøper noe ihvertfall. 

Dagens antrekk kommer også senere i dag så dere får bare vente i spenning, begynner å bli en stund siden jeg har postet dagens antrekk nå. Må skjerpe meg. hehe.
Her kommer noen bilder fra i går.

Håper alle har hatt en fin dag.

Hva skal dere i dag?


 

Endelig fredag


Hei alle søte lesere!
I dag så har jeg vært på jobbsøker kurs. Har også sett noen jobber jeg skal søke på så det er jo bra.
Jeg har også vært med Maja og vi har kjørt litt rundt i bil og vært på veikroa og spist is. Det var super koselig og vi har snakket og ledd masse. Vi finner alltid på noe gøy sammen.
Endelig er snøen borte igjen, herlig håper den ikke kommer igjen. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med familien.
Hva skal dere i dag?

Vinter, igjen


Hei alle søte lesere.
Ja dere ser det på overskriften det har begynt å snødd veldig mye og snøen har lagt seg. Typisk når det nesten var vår. Så håper den blir snart borte.
Nå er jeg akkurat ferdig på jobb kurset og står å venter på bussen hjem i snøværet.
I dag skal jeg være flink å trene og ellers bare slappe av resten av dagen, så skal prøve å få blogget litt mer til dere.

Noen flere som har fått snø?
Hva skal dere i dag?

Want`s


Hei alle søte lesere♥

Nå sitter jeg og drømmer meg bort på NELLY. Er så mange fine klær og bare gleder meg til at våren nærmer seg mer og mer for hver dag. Skal bli godt med en god temperatur ute nå og kunne gå i ballerina sko igjen. Skal bli så herlig. 


Venstre HER Høyre HER

Venstre HER Høyre HER

Venstre HER Høyre HER

Her er noen av mine favoritter fra Nelly.
Ha en fin dag alle sammen.  

Om meg!


Hei alle sammen!

Jeg tenkte å fortelle litt om meg selv til de som ikke kjenner meg. Jeg heter altså Malene, jeg er 19 år og kommer fra ett lite sted i Oppland som heter Biri. Jeg bor sammen med min familie og hunden vår. 
På videregående har jeg fullført barne og ungdomsarbeider også har jeg tatt påbygging for å få studiekompetanse. Det jeg driver med for tiden er å finne ut hva jeg vil studere videre, noe som jeg synes er super vanskelig. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å klare å bli eiendomsmegler, men er så usikker. Så prøver å skaffe meg jobb så jeg får råd til både førerkort og høgskole. 
Jeg har også begynt på ett kurs der vi skal lære å skrive ordentlig cv og søknad og det å søke på jobber, så får satse på jeg klarer å finne en jobb så jeg kan tjene litt mer penger. 

Det jeg gjør på fritiden bortsett fra å blogge er å trene og være med venner. Jeg trener hjemme og da trener jeg styrke og pleier å jogge når det er fint vær. Jeg elsker den følelsen av en god treningsøkt. Du får en så god følelse etter på og får mye mer energi også, rart at humøret og energien kan bli så mye bedre å det å trene. 

Jeg har også en stor interesse for klær, sko og sminke sånn spesielle jente greier. Det dere får lest mest om på min blogg er altså sminke, mote og litt av min hverdag går ut på. 

Da håper jeg at alle fikk ett litt intrykk av hvem jeg er og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre. 


Update !


Hei alle søte lesere!

Nå er det en stund siden jeg har blogget og i det siste har jeg vært med venner og trent masse. I går så var jeg og Maja en tur på byen var utrolig koselig og mange folk. 
I dag så har jeg vært å sett på fotballkampen til lillesøstra mi, også har jeg møtt en gjeng raringer der, men koselig var det da. Nå sitter jeg og Maja her og bare chiller egentlig etter å ha vært ute å råna litt. Håper alle har hatt en fin uke og en fin helg.

 


Her har dere noen bilder også, har ikke tatt så veldig mange. 

Hva har dere gjort i helgen?


Hudpleie


Hei alle søte lesere ♥

Jeg tenkte jeg skulle dele min hudpleie med dere. Jeg har aldri hatt så veldig ren hud, har slitt veldig mye med kviser gjennom årene. Men for omtrent ett år siden så prøvde jeg ut produktene til Ole Henriksen og de funker faktisk veldig bra. Det er ett litt dyrt merke, men siden det funker så er det absolutt verdt det synes jeg. Her er de produktene jeg bruker for øyeblikket og har testet en stund nå: 


Jeg personlig synes at Ole Henriksen har kjempe mange bra produkter som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er litt dyrt med det er absolutt verdt pengene fordi de funker etter veldig kort tid, og huden føles myk og ren og pluss at de lukter veldig godt og det liker jeg. 

Aloe Vera deep cleanser er en vaskegelè som resner dypt ned i huden. Den er effektiv og passer veldig bra for de med fet hud og sliter med kviser. Brukses morgen og kveld etter du har fuktet ansiktet med lunkent vann og skyll av etterpå. Den er skummende så trenger ikke å påføre så mye av den.

Du finner den HER og nå er det salg på alle produktene fra Ole Henriksen også.  

Face mist er en spray som forminsker porene. Du kan bruke den før og oppå makeup. 

 

Dette produktet finner du HER

 

Hvordan pleier dere huden deres?

Antrekk- 06.03.14 spring


Hei alle søte lesere nå sitter jeg her og har akkuratt sett på tirsdagens episode av Pretty little liars, det er så utrolig spennende nå. Men her kommer dagens antrekk. Håper alle har en fin kveld videre. Det skal ihvertfall jeg med dagens trenings økt. Blir trening av mage og armer i dag tenker jeg. 

'
Hva synes dere?


Workout with my girl


Hei beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg har virkelig ikke hatt noe motivasjon i det hele tatt.
I går så var jeg hos bestevennen min Ida. Vi var litt på senteret og har kost oss masse, ledd oss ihjel av den dårlige humoren vår og snakket os kost oss. Vi trente også i går, verdens hardeste treningsøkt kan man si. Vi trente både armer, bein, mage, rygg, kondisjon ja rett og slett alt. Men gud så godt de var etterpå. Var godt med kyllingwok som Ida lagde, flink hu er mens jeg bare satt og sang til hu. haha. Men fikk ikke tatt noen bilder sammen i går så ble dårlig med bilder til dere. desverre. Vi avsluttet kvelden med solariu, lenge siden jeg har tatt det så var godt å få litt påfyll av D-Vitaminer igjen. 

Gode maten til Ida og det rosa søte bestikket hennes. 
Nytt innkjøp + dagens antrekk


Hei alle søte lesere nå sitter jeg og spiser mens jeg ser på teenageboss Sverige, synes det er gøy å se hvordan de klarer å styre økonomien og sånn. 
I dag har jeg vært så kjedelig å bare rydda og vaska i huset og ryddet inn flere ting til rommet mitt.
I kveld fikk vi besøk av tante og søskenbarnet mitt. Det var koselig siden det var lenge siden jeg hadde sett dem. Vi ledde og snakket og bare koste oss. Vi så også på hva jeg burde søke på høgskolen, men er vanskelig å vite hva man skal bli. 

Kjole VeroModa 159 kr

Jakke Veromoda 200 kr på salg

Bukse Veromoda 180 kr

Bluse Veromoda 230 kr 

Her er dagens antrekk, veldig dårlig bildet. 

Hva har dere gjort i dag?


Sko DNA 200 kr på salg

 

Antrekk-030314


Hei alle søte lesere?

Nå sitter jeg i sofaen sammen med familien og slapper av og ser på TV etter å ha trent 2 trenings økter i dag. ble utrolig sliten, men det er godt å kjenne at man har trent hva gjør man vel ikke for gode resultater? Jeg synes at det er fint og feminint med jenter som har muskler, ikke sånn alt for mye, men litt. hva synes dere om det? 
Og hva vil dere lese om på min blogg? 

Her kommer ihvertfall dagens antrekk! 

 

Hva synes dere?


Fun with friends


Hei! I går så var Maja, Lasse og jeg på bowling, det var utrolig koselig, godt å finne på noe ordentlig med Maja igjen, har savnet hun. 
På blowlingen så ble vi plassert ved noen ekle menn som dreiv å tok bilder og glante på oss hele tiden, veldig nasty.
Jeg tror ikke jeg er skapt for bowling, jeg kasta bare neddi renna hele tiden, nesten hele første serie haha. Har ikke ledd så mye og hatt det så gøy på lenge så koste meg veldig.
Nå skal jeg snart spise fastelavens bolle og se på bloggerne sammen med familien. Tok noen bilder i går, men ble ikke så bra kvalitet. De skreiv til og med navnet til Maja og meg feil haha. Håper alle har hatt en fin helg. 

 

Antrekk- 01.03.14


Hei søtinger ♥

Nå sitter jeg her å hører på musikk og ser på arrow, døds bra serie. I dag har jeg bare slappet av og trent. Var godt å endelig få trent igjen, er en uke siden sist, det er for dårlig altså. haha. 
Senere i dag skal jeg endelig finne på noe med Maja igjen, har vært en stund siden så blir godt å se henne igjen, hva vi skal gjøre er vi usikkere på enda, men skal nok finne på noe gøy. Skal prøve å få tatt noen bilder også.

Alle klærne er i fra VeroModa. Og skoene er ifra Shoeday

Ønsker alle en fin lørdagskveld og kos dere masse.  

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits