Outfit 240514


Hei alle søte lesere!

I går fikk jeg besøk av Heike, det var utrolig koselig, som alltid. Vi gjorde ikke så mye så på film og bare slappet av egentlig. 
I dag har det ikke skjedd så veldig mye spennende, jeg har vært i Gjøvik og Lillehammer. Var først i Gjøvik for Lillebror skulle klippe seg, og dro til Lillehammer etterpå for å shoppe litt med lillesøster. Innkjøps innlegg kommer i morgen.
Kvelden består av å bare slappe av, godt med en rolig helg. Sov veldig dårlig i natt pga hadde så utrolig vondt i ryggen, så lurer på hva det kan være. Men nå får jeg stikke ut i solen igjen før den blir borte.


Her er dagens outfit. // Jumpsuit VeroModa blomsterkrans BikBok solbriller GinaTricot sko DNA//

Ønsker alle en fin helg videre og kos dere masse. 

 

outfit 230514


Hei alle sammen!

Nå sitter jeg her og har akkurat spist frokost og sett en episode av The vampire diaries. Er faktisk veldig lite som skjer i dag, har faktisk ingen planer uten om å trene litt etterpå. Så får håpe det skjer noe, ellers kan det bli en lang dag. Det er heller ikke noe fint vær i dag noe som er utrolig kjedelig. 
Men her kommer dagens antrekk.Jakke H&M topp Bikbok bukse Bikbok

Har dere noen planer for dagen?


 

I'm back


Hei alle sammen!

Nå har jeg hatt en liten blogg pause, men nå er jeg tilbake. 

I det siste har det ikke skjedd så veldig mye, men jeg har blitt kjent med verdens mest fantastiske gutt som jeg har blitt veldig glad i. Vi har vært sammen nesten vær dag siden vi ble kjent og har hatt det veldig morsomt sammen og han får meg alltid til å le og smile.Digger han rett og slett. 


Veldig dårlig kvalitet, men uansett Utrolig glad i deg, Heike. 

Jeg har også møtt mitt kjære søskenbarn igjen, etter en måneds tid uten å ha sett hverandre siden hun har vært i Alta hos kjæresten sin. Det var veldig godt å se henne igjen for har savna henne masse. Vi er vandt til å se hverandre en gang i uka så var veldig uvandt å vente så lenge før vi kunne ha det gøy sammen igjen, så nå hadde vi mye tapt tid å ta igjen og det er alltid super hyggelig å se henne igjen. 

Endelig har jeg også begynt med bil lappen, bedre sent enn aldri. Jeg hadde min første kjøretime for en uke siden så da ser det ut til at det blir førerkort på meg også etter å bare ha utsatt det hele tiden. 
Ellers har det ikke skjedd så veldig mye spennende har bare chilla med Maja og hatt det fett med hun og mesteparten av tiden har også gått med på å tilbringe tiden med Heike.  


Meg og Lillesøster på 17.Mai. Hvordan jeg så ut på 17.Mai. Kjipt at jeg måtte jobbe på 17.mai, men fikk jo pynta meg litt før jeg måtte dra på jobb. 


Slenger med et outfit bilde. 

Nå skal jeg bare slappe av og se på tv med mamma og Emilie, etter å bare ha ligget ute i varmen i dag, så håper jeg alle har hatt en fin dag. 

 

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014


19 år, Gjøvik

For kontakt:
maleneeriksen942@gmail.comhits